دانشکده تغذیه و علوم غذایی
گرامیداشت روز مهندس در دانشکده تغذیه با تقدیر از تلاشگران عرصه علم و فناوری
مراسم گرامیداشت روز مهندس در دانشکده تغذیه و علوم غذایی با تقدیر از تلاشگران عرصه علم و فناوری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، مراسم گرامیداشت روز مهندس، همزمان با پنجم اسفندماه و بزرگداشت دانشمند برجسته ایرانی، خواجه نصیرالدین طوسی، با حضور هیئت رئیسه دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
روز مهندس، که هر ساله در پنجم اسفندماه به پاسداشت یاد و خدمات خواجه نصیرالدین طوسی، ریاضیدان و فیلسوف شهیر ایرانی گرامی داشته میشود، فرصتی برای تجلیل از جایگاه مهندسان به عنوان محوران پیشرفت علمی و فناوری در جامعه است.
به همین مناسبت از مهندس «عباس رستمی» کارشناس فناوری این دانشکده با اهدای لوح تقدیر و هدیه قدردانی شد./ف.نوروزی فرد
نظر دهید